Hop til hovedindholdet

Naturvejledning Danmark logo

Udeundervisning og uderumsledelse


Dato og tid

Mandag d. 17. april 2023 kl. 10:00 til tirsdag d. 18. april 2023 kl. 15:30

Tilmeldingsfrist

Lørdag d. 1. april 2023 kl. 22:55

Sted

Raadvad Naturskole, Åhuset, Raadvad 50,, 2800 Kgs. Lyngby Raadvad Naturskole
Åhuset, Raadvad 50,
2800 Kgs. Lyngby

Udeundervisning og uderumsledelse


Udeundervisning og uderumsledelseUdeskole er en praksis, hvor en del af undervisningen foregår udenfor klasserummet, for at understøtte elevernes læring.

Med afsæt i udeskoledidaktik og viden om uderumsledelse, vil vi på dette 2 dages kursus arbejde med konkrete eksempler på undervisningsforløb, der inddrager uderummet som læringsrum, med fokus på udvikling af egen praksis.

Kurset vil være en vekselvirkning mellem teoretiske oplæg, praksisoplæg, praktiske eksempler, refleksionsøvelser og udviklingsopgaver.

Kurset henvender sig til alle jer, der gerne vil kvalificere jeres udeundervisning og uderumsledelse.

UNDERVISERE

Inge er tidligere Naturskoleleder på Vestskovens Naturskole, nu underviser i LIFE (et eksternt læringstilbud). Inge har lærerbaggrund, er naturvejleder, udeskolevejleder og har en PD i Alm. Pæd.


Karen er Naturskoleleder på Naturskolerne i Rude Skov og Raadvad, der arbejder med skole og dagtilbud fra Rudersdal, Lyngby-Taarbæk og Gentofte Kommuner. Karen er uddannet forstkandidat og naturvejleder - og er tidligere lektor på læreruddannelsen, hvor hun har undervist i naturfag og udeskoledidaktik.

 

PRAKTISK

Sted: Raadvad Naturskole, Åhuset, Raadvad 50, 2800 Kgs. Lyngby

Målgruppen: er naturvejledere, lærere, pædagoger og andre formidlere, der gerne vil arbejde med hvordan vi hver især bedst støtter op om elevernes læring i uderummet.

Tidspunkt: kl. 10-17 d. 17. april og kl. 9.00-15.30 d. 18. april 2023. 

Tilmeldingsfrist: 10. marts 2023

Deltagerantal: 12-20 deltagere

Pris: 3900,- kr. inkl. moms for medlemmer og 4900,- kr. inkl. moms for ikke-medlemmer som dækker oplægsholdere, materialer, forplejning og faciliteter.

Overnatning: Det er muligt at bestille overnatning fx på Rådvad Vandrerhjem, som ligger i gåafstand til kursusstedet. Kontakt og info finder du her: http://lyngbyhostel.dk/ 

Andet: Er du (eller skal du) i gang med Naturvejlederuddannelsen under Naturvejledning Danmark, så tæller kurset som to dage af de seks valgfrie, åbne kursusdage, der er en del af uddannelsen.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Naturvejledning Danmark
Tlf: +45 53566286
uddannelse@naturvejledningdanmark.dk

Kontaktinformation til arrangør

Naturvejledning Danmark
Tlf: +45 53566286
uddannelse@naturvejledningdanmark.dk